Fertilizant lichid

protectie plante, ingrasaminte, ingrasamant gazon, conifere, plante cu flori
Tabel:

Biopon ingrasamant lichid pentru gazon, 1 l

(0)
22.00 lei

Biopon ingrasamant lichid pentru gazon este recomandat tuturor tipurilor gazon. Compozitia sa speciala stimuleaza cresterea intensa a plantelor.Instructiuni de utilizare:Fertilizantul se foloseste foa..

BIOPON ingrasamant plante cu flori 0,5 l

(0)
15.00 lei

Biopon plante cu flori este un fertilizant multi-mineral pentru plante de ghiveci si plante de balcon. Continutul bogat in potasiu si fosfor asigura o bogata inflorescenta. Ingredientele special selec..

BIOPON ingrasamant plante verzi 0,5 l

(0)
15.00 lei

Ingrasamantul Biopon plante verzi asigura o bogata inflorire a plantelor si a florilor de balcon. Fertilizantul nu necesita achizitionarea mai multor tipuri de ingrasaminte pentru toate tipurile de pl..

BIOPON ingrasamant universal 0,5 l

(0)
15.00 lei

Biopon universal este adecvat pentru fertilizarea plantelor de camera, de balcon si de gradina. Ingrasamantul mineral este recomandat tuturor tipurilor de plante: de casa, balcon, terase. Compozitia s..

Fertilizant (concentrat) gazon microincapsulat, 1L.

(0)
17.94 lei

Fertilizant complet sub forma concentrata, recomandat pentru toate tipurile de gazon (dar si pentru plante), substantele active microincapsulate in aceasta formulare inovativa, sunt imediat asimilate ..

Fertilizant gazon lichid (9-3-4) CE-NPK+ME, FERTILIZER-PESTMASTER, 1l, acoperire 100mp.

(0)
24.91 lei

Ingrasamantul lichid pentru gazon CE-NPK+ME-Pestmaster (Microelemente Cu,Fe,Mn,Mo,Zn), este un ingrasamant lichid complet, recomandat pentru toate tipurile de gazon. Produsul este imediat asimilat de ..

Ingrasamant lichid pentru gazon CE NKP 9-3-4+2MgO Top BSI 1000ml

(0)
33.13 lei

Fertilizant Top Gazon Lichid NPK 9-3-4 1000 ml este un ingrasamant lichid complet. Produsul este imediat asimilat de frunze si radacini. Efectul este posibil a se observa dupa 3 zile de la prima utili..

Pestmaster Fertilizer universal, fertilizant mineral crestere intensiva, 1l

(0)
25.80 lei

Este un fertilizant universal foarte concentrat, multinutritiv, cu spectru larg de utilizare, recomandat pentru toate plantele verzi si plante cu flori de interior, de balcon, terasa, gradina (muscate..

Stop Ice Liquid, protectie inghet pentru plante, 1l.

(0)
27.56 lei

Stop Ice Liquid este un produs cu aplicare preventiva, ideal pentru protectia pomilor fructiferi, vitei de vie, legume cultivate in camp deschis, impotriva ingheturilor tarzii, dupa intrarea in vegeta..

Stop Ice Liquid, solutie impotriva inghetului, pentru plante, pomi, vita de vie 10l.

(0)
185.60 lei

Stop Ice Liquid este un produs cu aplicare preventiva, ideal pentru protectia pomilor fructiferi, vitei de vie, legume cultivate in camp deschis, impotriva ingheturilor tarzii, dupa intrarea in vegeta..

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)