Protectie plante

Gama Florovit contine o diversitate de produse pentru protectie plante: ingrasamant universal ingrasamant pentru conifere, ingrasamant pentru trandafiri, ingrasamant pentru gazon. ingrasamant pentru combaterea acelor mari la conifere, ingrasamant pentru afine, ingrasamant pentru vita de vie, ingrasamant pentru capsuni si fructe de padure, ingrasamant pentru plante cu flori, ingrasamant pentru plante verzi, ingrasamant pentru muscate, ingrasamant pentru plante de ghiveci si flori de balcon, ingrasamant pentru orhidee
Tabel:

BIOPON - Elixir DUO Regenerare Orhidee 35 ml

(0)
6.00 lei

BIOPON - Elixir DUO Regenerare Orhidee asigura cresterea armonioasa a orhideelor si inflorirea bogata a acestora, fiind recomandat in special pentru orhideele care sufera de diverse probleme, precum: ..

BIOPON - Elixir DUO Universal 35 ml

(0)
6.00 lei

Biopon Elixir Duo Universal este un preparat bicomponent utilizat pentru revitalizarea tuturor tipurilor de plante ornamentale. Este perfect pentru florile din interior sau de pe balcon, care sufera d..

BIOPON albastru ingrasamant colorare pentru hortensie, 200 g

(0)
15.00 lei

Este un fertilizant specializat pentru hortensii care garanteaza colorarea florilor in albastru. Continutul crescut de sulf faciliteaza mentinerea pH-ului acid al solului, necesar plantelor pentru a a..

Biopon BioHumus natural orhidee 0.5l

(0)
11.00 lei

Biohumus natural orhidee de la Biopon este un fertilizant organic, natural 100%, care aduce imbunatatiri solului si il imbogateste cu substante nutritive. Ingrasamantul este produs din vermicompost si..

BIOPON compost 1 kg

(0)
24.99 lei

Biopon Compost este ceea ce ramane dupa descompunerea plantelor si a altor organsme vii. Se prezinta sub forma unei substante inchisa la culoare, sfaramicioasa si de consistenta pamantului. Este un fe..

BIOPON ingras palmieri, yucca and dracaena 0,5 l

(0)
15.00 lei

Biopon pentru palmieri, yucca si dracaena este un fertilizant ce confera plantelor un verde luxuriant si stimuleaza cresterea acestora. Yuka, palmierul si dracena necesita un ingrasamant si o ingrijir..

BIOPON ingrasamant gazon cu buruieni control 3 kg

(0)
49.70 lei

Biopon pentru gazon cu buruieni control este un ingrasamant complex, pentru intretinere gazon, cu dublu efect: fertilizare si combatere buruieni dicotiledonate (buruieni cu frunza lata). Acest produs ..

BIOPON ingrasamant gel pentru muscate 0,5 l

(0)
19.00 lei

Biopon gel pentru muscate este un fertilizant mineral inovator si de o eficitienta exeptionala pentru toate tipurile de muscate. Ingrasamantul satisface integral necesarul de elemente nutritive al ace..

BIOPON ingrasamant gel pentru trandafiri 0,5 l

(0)
19.00 lei

Biopon gel pentru trandafiri este un fertilizant mineral inovator si de o eficienta exceptionala, pentru toate tipurile de trandafiri. Ingrasamantul satisface in intregime necesarul de elemnte nutriti..

BIOPON ingrasamant hydrangea 1 kg (hortensia)

(0)
22.00 lei

Biopon pentru hydrangea (hortensia) este un fertilizant multi-mineral pentru hortensii. Continutul bogat in potasiu si fosfor asigura o bogata inflorescenta si stimuleaza cresterea echilibrata. Ingras..

Biopon ingrasamant lichid pentru gazon, 1 l

(0)
22.00 lei

Biopon ingrasamant lichid pentru gazon este recomandat tuturor tipurilor gazon. Compozitia sa speciala stimuleaza cresterea intensa a plantelor.Instructiuni de utilizare:Fertilizantul se foloseste foa..

BIOPON ingrasamant muscate sticks 30 pcs

(0)
9.00 lei

Biopon pentru muscate sticks este un ingrasamant ce stimuleaza muscatele timp de 3 luni. Fertilizantul se dizolva complet si poate fi utilizat pentru toate tipurile de muscate. Cantitatea optima de fo..

BIOPON ingrasamant orhidee sticks 20 pcs

(0)
9.00 lei

Biopon Ingrasamant orhidee sticks este un produs usor de utilizat, ce ofera plantei protectie impotriva insectelor si asigura o nutritie optima. Pe fiecare pachet este precizat numarul de betisoare ne..

BIOPON ingrasamant pelargonii 0,5 l (422 specii muscata)

(0)
15.00 lei

Biopon pentru pelargonii (muscata, 422 specii) este un fertilizant cu actiune rapida pentru toate tipurile de muscate. Continutul de azot prelungeste perioada de actionare si astfel nu trebuie sa pune..

BIOPON ingrasamant pelargonii 1 l (422 specii muscata)

(0)
22.00 lei

Biopon pentru pelargonii (inlcude muscata, 422)  este un fertilizant cu actiune rapida pentru toate tipurile de muscate. Continutul de azot sub forma amidica prelungeste perioada de actionare si ..

BIOPON ingrasamant pentru afine 1 kg

(0)
22.00 lei

Biopon pentru afine este un fertilizant organo-mineral compus din mai multe componente ce ajta nutritiv plantele. Compozitia unica a ingrasamantului da afinilor elemente nutritive necesare intr-un rap..

BIOPON ingrasamant pentru begonii 0,5 l

(0)
15.00 lei

Biopon pentru begonii este un fertilizant multi-mineral pentru begonii. Compozitia sa atent echilibrata asigura o crestere intensiva. Fosforul continut extinde perioada de inflorescenta si stimuleaza ..

BIOPON ingrasamant pentru bonsai 0,5 l

(0)
19.00 lei

BIOPON pentru bonsai este un fertilizant multi-mineral pentru toate tipurile de bonsai. Continutul crescut de azot asigura culoarea sanatoasa a plantei. Acest produs, dedicat bonsailor imbunatateste a..

BIOPON ingrasamant pentru cactusi 0,5 l

(0)
15.00 lei

Biopon pentru cactusi este un fertilizant multi-mineral pentru toate tipurile de cactusi. Cantitatea optima de azot asigura verdele luxuriant al frunzelor, iar ingredientele special selectate stimulea..

BIOPON ingrasamant pentru capsuni si fragi 1 kg

(0)
22.00 lei

Biopon pentru capsuni si fragi este un fertilizant granulat compus din mai multe elemente minerale. Ingrasamantul este indicat pentru capsuni si fragi in cultura de pamant. Continutul de azot bine ale..

BIOPON ingrasamant pentru conifere 1 kg

(0)
22.00 lei

Biopon pentru conifere este un ingrasamant multi-mineral pentru toate tipurile de conifere si arbusti. Continutul crescut de azot asigura culoarea sanatoasa a acelor. Fertilizantul pentru conifere imb..

BIOPON ingrasamant pentru conifere 1 l

(0)
22.00 lei

Biopon pentru conifere este un fertilizant multi-mineral pentru toate tipurile de conifere si arbusti. Continutul crescut de azot asigura culoarea sanatoasa a acelor. Produsul imbunatateste aspectul g..

BIOPON ingrasamant pentru ferigi 0,5 l

(0)
15.00 lei

Biopon pentru ferigi este un fertilizant mineral profesional pentru toate tipurile de plante de interior, balcon si terase. Proportiile potrivite de azot, fosfor si potasiu asigura cresterea si inflor..

BIOPON ingrasamant pentru flori de gradina 1 kg

(0)
22.00 lei

Biopon pentru flori de gradina este un fertilizant multi-mineral pentru toate florile de gradina. Continutul generos in potasiu si fosfor asigura o bogata inflorescenta si stimuleaza cresterea intensi..

BIOPON ingrasamant pentru gazon 10 kg

(0)
119.00 lei

BIOPON pentru gazon este un fertilizant recomandat tuturor tipurilor gazon. Compozitia sa speciala stimuleaza cresterea intensa a plantelor. Instructiuni de utilizare:Biopon ingrasamant pentru gazon s..

BIOPON ingrasamant pentru legume 1 l

(0)
22.00 lei

Biopon pentru legume este un fertilizant lichid complex, inovator, cu o combinatie unica de ingredente. Contine potasiu, substanta ce influenteaza o rodire si o crestere corespunzatoare. Nivelul de az..

BIOPON ingrasamant pentru legume 0,5 l

(0)
15.00 lei

Biopon pentru legume este un fertilizant lichid complex, inovator, cu o combinatie unica de ingredente. Potasiul inclus in acest ingrasamant influenteaza o rodire si o crestere corespunzatoare. Nivelu..

BIOPON ingrasamant pentru orhidee 0,5 l

(0)
15.00 lei

Biopon pentru orhidee este un fertilizant care stimuleaza cresterea bobocilor de floare de mai multe ori pe an si asigura un aspect sanatos al  plantelor. Utilizarea activa a ingrasamantului va a..

BIOPON ingrasamant pentru surfinii 0,5 l (petunii)

(0)
15.00 lei

Biopon pentru surfinii (petunii) este un fertilizant mineral complex pentru petunii. Ingrasamantul multi-mineral pentru surfinia reprezinta un compus echilibrat in macro-elemente pentru o dezvoltare o..

BIOPON ingrasamant pentru surfinii 1 l (petunii)

(0)
22.00 lei

Biopon pentru surfinii (petunii) este un fertilizant mineral complex pentru petunii. Ingrasamantul multi-mineral pentru surfinia reprezinta un compus echilibrat in macro-elemente pentru o dezvoltare o..

Afişare 1 - 30 din 171 (6 pagini)