Protectie plante

Gama Florovit contine o diversitate de produse pentru protectie plante: ingrasamant universal ingrasamant pentru conifere, ingrasamant pentru trandafiri, ingrasamant pentru gazon. ingrasamant pentru combaterea acelor mari la conifere, ingrasamant pentru afine, ingrasamant pentru vita de vie, ingrasamant pentru capsuni si fructe de padure, ingrasamant pentru plante cu flori, ingrasamant pentru plante verzi, ingrasamant pentru muscate, ingrasamant pentru plante de ghiveci si flori de balcon, ingrasamant pentru orhidee
Tabel:

BROS Tratament Eko-Derma pentru copaci si pomi, 350gr. (402)

(0)
15.09 lei

BROS pentru copaci si pomi Eko-derma 350 g protejeaza partile deteriorate ale arborilor si arbustilor cauzate de taieturi, zgarieturi si crapaturi, creeaza un strat rezistent la intemperii, flexibil s..

Fertilizant concentrat conifere, 1L

(0)
17.04 lei

Este un fertilizant concentrat, multinutritiv, recomandat pentru toate tipurile de conifere: brad, pin, molid, ienupar, chiparos, cedru, dar si pentru toate plantele verzi.UTILIZARE:- plante tinere 10..

Fertilizant universal, foarte concentrat, 1l

(0)
19.50 lei

Este un fertilizant foarte concentrat, multinutritiv, cu spectru larg de utilizare, recomandat pentru toate plantele verzi si plante cu flori de interior, balcon, terasa, gradina (Muscate, Zambile, Tr..

Florovit de toamna pentru conifere 1kg

(0)
15.28 lei

Florovit de toamna pentru conifere 1kg  DESCRIERE: Florovit de toamna pentru conifere este un ingrasamant ideal pentru imprastierea pe sol si pregatirea coniferelor si arbustilor pentru iar..

Florovit de toamna pentru conifere 3kg

(0)
36.03 lei

Florovit pentru conifere 3kg DESCRIERE: Ingrasamantul Florovit pentru conifere in momentul apilcarii pe plante asigura cresterea intensiva si culoarea intensa, reduce decolorarea frunzelor in ..

Florovit de toamna universal 1kg

(0)
15.28 lei

Florovit de toamna universal 1kg DESCRIERE: Florovit ingrasamant universal de toamna este indicat in cazul plantelor perene pentru imprastierea pe sol si pentru viitoarele culturi pentru prega..

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru vita-de-vie 1kg

(0)
15.28 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru vita-de-vie 1kg DESCRIERE: Florovit pentru vita-de-vie este un ingrasamant mineral multicomponent pentru sol care se utilizeaza cand via este t..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru muscate 0.55L

(0)
12.01 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru muscate 0.55L DESCRIERE: Ingrasamantul mineral concentrat este recomandat pentru hranirea tuturor tipurilor de muscate si alte flori de balcon..

Florovit var pentru varuirea trunchiurilor 1 kg

(0)
24.00 lei

Florovit var pentru varuirea trunchiurilor 1 kg DESCRIERE:Varul pentru copaci și arbuști de la Florovit este un produs de inalta calitate destinat utilizării toamnei si iernii. Nu este necesara c..

Florovit Vital Complex, pentru orhidee, 30 gr

(0)
2.19 lei

Florovit Vital Complex, pentru orhidee, 30 gr DESCRIERE:Florovit Vital Complex este un preparat modern si gata de utilizare destinat plantelor decorative de interior din frunze. Un complex special dez..

Florovit Vital Complex, pentru plante cu flori, 30 gr

(0)
2.19 lei

                                Florovit Vita..

Florovit Vital Complex, pentru plante exotice, 30 gr

(0)
2.19 lei

                             Florovit Vital Complex, pentru ..

Florovit Vital Complex, pentru plante verzi, 30 gr

(0)
2.19 lei

                                Florovit Vita..

Ingrasamant Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon 25kg

(0)
209.62 lei

Ingrasamant Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon 25kg DESCRIERE: Ingrasamantul cu nivel ridicat de fier Florovit pentru gazon este ideal pentru necesitatile nutritionale pentru toat..

Ingrasamant Florovit de toamna pentru plante conifere 10kg

(0)
105.90 lei

Ingrasamant Florovit de toamna pentru plante conifere 10kg DESCRIERE: Florovit de toamna pentru conifere este ideal pentru imprastierea pe sol si pregatirea coniferelor si arbustilor pentru ia..

Ingrasamant Florovit de toamna Universal 3kg

(0)
36.03 lei

Ingrasamant Florovit de toamna Universal 3kg DESCRIERE: Ingrasamant Florovit Universal de toamna este indicat pentru viitoarele culturi pentru pregatirea solului si in cazul plantelor perene p..

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 10kg

(0)
102.63 lei

Ingrasamant Florovit de toamna pentru gazon 10kg DESCRIERE: Florovit de toamna pentru gazon este un ingrasamant ideal nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de primavara timpurie si toam..

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 1kg

(0)
15.28 lei

Florovit de toamna pentru gazon 1kg DESCRIERE: Florovit de toamna pentru gazon este ideal nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de toamna si primavara timpurie. Se poate utiliza pentru ..

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 25kg

(0)
209.62 lei

Ingrasamant Florovit de toamna pentru gazon 25kg DESCRIERE: Florovit de toamna pentru gazon este ingrasamant potrivit nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de primavara timpurie si toam..

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 3kg

(0)
36.03 lei

Florovit de toamna pentru gazon 3kg DESCRIERE: Ingrasamantul Florovit de toamna pentru gazon este potrivit nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de toamna si primavara timpurie. Poate f..

Ingrasamant profesional granulat Florovit pentru conifere 25kg

(0)
248.92 lei

Florovit pentru conifere 25kg DESCRIERE: Florovit pentru plante conifere este un ingrasamant care in momentul aplicarii pe plante determina cresterea intensiva si culoarea intensa, reduce deco..

Ingrasamant solubil pentru flori de gradina Florovit 200gr

(0)
14.20 lei

Ingrasamant solubil pentru flori de gradina Florovit 200gr     DESCRIERE: Ingrasamantul este solutia ideala pentru o gradina frumoasa, ofera o inflorire abundenta florilor de gra..

PARAFIN TOP-OIL PESTMASTER, Ulei horticol, 1l

(0)
30.52 lei

Produs pe baza de ulei parafinic inalt rafinat, poate fi folosit ca adjuvant la prepararea solutiilor de stropit pentru sporirea eficacitatii produselor fitosanitare si pentru o mai buna aderenta in p..

Pestmaster Coniferous Fertilizer, multi-minerale pentru conifere, 1l

(0)
17.79 lei

Fertilizantul multi-minerale CE-NPK+ME-Pestmaster (6-4-5) este un fertilizant concentrat, multinutritiv, recomandat pentru toate tipurile de conifere: brad, pin, molid, ienupar, chiparos, cedru, dar s..

Pestmaster Fertilizer universal, fertilizant mineral crestere intensiva, 1l

(0)
25.80 lei

Este un fertilizant universal foarte concentrat, multinutritiv, cu spectru larg de utilizare, recomandat pentru toate plantele verzi si plante cu flori de interior, de balcon, terasa, gradina (muscate..

Spray Protectie Totala Actiune Tripla: insecticid, fungicid, acaricid Perfect Plant 200ml

(0)
18.64 lei

Spray-ul Protectie Totala Actiune Tripla: insecticid, fungicid, acaricid Perfect Plant va protejeaza plantele ornamentale, florile, legumele si pomii fructiferi de boli cum ar fi mana, pata neagra, ..

Super Plant, Spray Tratament Total Actiune Tripla pentru plante, 250ml

(0)
23.73 lei

Super Plant Tratament Total va protejeaza plantele ornamentale si florile de boli cum ar fi mana, pata neagra, oidium. Distruge toate tipurile de purici de plante, paduchele de frunze, musca alba, thr..

Super Plant, Spray Tratament Total Actiune Tripla pentru plante, 500ml

(0)
33.12 lei

Super Plant Tratament Total va protejeaza plantele ornamentale si florile de boli cum ar fi mana, pata neagra, oidium. Distruge toate tipurile de purici de plante, paduchele de frunze, musca alba, thr..

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine/rhododendroni 1kg

(0)
15.28 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine 1kg DESCRIERE: Ingrasamant mineral multicomponent pentru sol, Florovit pentru afine, rhododendroni se poate imprastia pe sol pentru afine..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant solubil pentru flori de balcon Florovit 200gr

(0)
0.00 lei

Ingrasamant solubil pentru flori de balcon Florovit 200gr  DESCRIERE: Ingrasamantul este solutia ideala pentru o gradina frumoasa, asigura o inflorire abundenta florilor de balcon, de lunga..

Afişare 1 - 30 din 103 (4 pagini)