Ingrasamint gel

Ingrasaminte sub forma de gel.

Tabel:

BIOPON ingrasamant gel pentru muscate 0,5 l

(0)
19.00 lei

Biopon gel pentru muscate este un fertilizant mineral inovator si de o eficitienta exeptionala pentru toate tipurile de muscate. Ingrasamantul satisface integral necesarul de elemente nutritive al ace..

BIOPON ingrasamant gel pentru trandafiri 0,5 l

(0)
19.00 lei

Biopon gel pentru trandafiri este un fertilizant mineral inovator si de o eficienta exceptionala, pentru toate tipurile de trandafiri. Ingrasamantul satisface in intregime necesarul de elemnte nutriti..

Biopon, ingrasamant gel pentru citrice 0,25 l

(0)
15.00 lei

Ingrasamant gel pentru citrice in cantitate de 0,25 l. Este un produs mineral, inovator si extrem de eficient pentru toate tipurile de plante citrice. Continutul de potasiu ajuta corespunzator in proc..

Biopon, ingrasamant gel pentru orhidee 0,25 l

(0)
15.00 lei

Biopon gel pentru orhidee este un ferilizant mineral inovator si de o efeicienta exceptionala ce sustine cultivarea tuturor tipurilor de orhidee. Asigura substantele nutritive esentiale pentru orhidee..

Biopon, ingrasamant gel pentru plante aromatice 0,25 l

(0)
15.00 lei

Biopon gel pentru plante aromatice este un fertilizant mineral inovator si extrem de eficient pentru plantele noi cultivate. Acest ingrasamant ofera plantelor un aspect sanatos si o culoare verde inte..

BIOPON, ingrasamant gel pentru plante de ghiveci 0,5 l

(0)
19.00 lei

Biopon gel pentru plante de ghiveci este un fertilizant mineral inovator destinat utilizarii de-a lungul intregului an pentru plantele crescute in ghivece, cutii sau lazi. Ingrasamantul prelungeste pe..

BIOPON, ingrasamant gel universal 0,5 l

(0)
19.00 lei

Biopon gel universal este un fertilizant mineral inovator si de o eficienta exceptionala. Ingrasamantul este destinat utilizarii de-a lungul intregului an pentru plantele ornamentale din ghivece, de p..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)