Ingrasaminte granulate de toamna

Florovit contine o gama variata de ingrasaminte granulate de toamna: Florovit ingrasamant de toamna pentru gazon, Florovit de toamna pentru conifere, Florovit de toamna universa.


Tabel:
Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit de toamna pentru conifere 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit de toamna pentru conifere 1kg  DESCRIERE: Florovit de toamna pentru conifere este un ingrasamant ideal pentru imprastierea pe sol si pregatirea coniferelor si arbustilor pentru iar..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit de toamna pentru conifere 3kg

(0)
33.99 lei

Florovit pentru conifere 3kg DESCRIERE: Ingrasamantul Florovit pentru conifere in momentul apilcarii pe plante asigura cresterea intensiva si culoarea intensa, reduce decolorarea frunzelor in ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit de toamna universal 1kg

(0)
11.99 lei

Florovit de toamna universal 1kg DESCRIERE: Florovit ingrasamant universal de toamna este indicat in cazul plantelor perene pentru imprastierea pe sol si pentru viitoarele culturi pentru prega..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant Florovit de toamna pentru plante conifere 10kg

(0)
94.99 lei

Ingrasamant Florovit de toamna pentru plante conifere 10kg DESCRIERE: Florovit de toamna pentru conifere este ideal pentru imprastierea pe sol si pregatirea coniferelor si arbustilor pentru ia..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant Florovit de toamna Universal 3kg

(0)
26.99 lei

Ingrasamant Florovit de toamna Universal 3kg DESCRIERE: Ingrasamant Florovit Universal de toamna este indicat pentru viitoarele culturi pentru pregatirea solului si in cazul plantelor perene p..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 10kg

(0)
89.99 lei

Ingrasamant Florovit de toamna pentru gazon 10kg DESCRIERE: Florovit de toamna pentru gazon este un ingrasamant ideal nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de primavara timpurie si toam..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit de toamna pentru gazon 1kg DESCRIERE: Florovit de toamna pentru gazon este ideal nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de toamna si primavara timpurie. Se poate utiliza pentru ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 25kg

(0)
184.99 lei

Ingrasamant Florovit de toamna pentru gazon 25kg DESCRIERE: Florovit de toamna pentru gazon este ingrasamant potrivit nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de primavara timpurie si toam..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 3kg

(0)
31.99 lei

Florovit de toamna pentru gazon 3kg DESCRIERE: Ingrasamantul Florovit de toamna pentru gazon este potrivit nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de toamna si primavara timpurie. Poate f..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)