Ingrasaminte granulate de toamna

Florovit contine o gama variata de ingrasaminte granulate de toamna: Florovit ingrasamant de toamna pentru gazon, Florovit de toamna pentru conifere, Florovit de toamna universa.


Tabel:

BIOPON ingrasamant de toamna pentru conifere 1 kg

(0)
22.00 lei

Biopon ingrasamant de toamna pentru conifere, este un fertilizant multi-mineral pentru toate tipurile de conifere si arbusti. Continutul crescut de azot, pe care produsul il contine, asigura culoarea ..

BIOPON ingrasamant de toamna pentru gazon 1 kg

(0)
22.00 lei

Biopon ingrasamant de toamna pentru gazon, este recomandat tuturor tipurilor gazon. Compozitia speciala a fertilizantului stimuleaza cresterea intensa a plantelor. Instructiuni de utilizare:Este foart..

BIOPON ingrasamant de toamna universal 1 kg

(0)
22.00 lei

Biopon de toamna universal, este un fertilizant recomandat tuturor tipurilor de plante: de casa, balcon, terase. Compozitia speciala, Biopon, stimuleaza cresterea intensa a plantelor. Instructiuni de ..

Florovit de toamna universal 1kg.

(0)
18.56 lei

Florovit de toamna universal 1kg DESCRIERE: Florovit ingrasamant universal de toamna este indicat in cazul plantelor perene pentru imprastierea pe sol si pentru viitoarele culturi pentru prega..

Florovit Ingrasamant granulat de toamna pentru conifere 1 kg.

(0)
18.56 lei

Florovit Ingrasamant granulat de toamna pentru conifere 1 kg DESCRIERE:Acest ingrasamant este destinat aplicarii pe sol pentru hrana arborilor si arbustilor de conifere si pregatirea în mod corespunza..

Florovit Ingrasamant granulat de toamna pentru conifere 10 kg.

(0)
152.84 lei

Florovit Ingrasamant granulat de toamna pentru conifere 10 kg DESCRIERE:Acest ingrasamant este destinat aplicarii pe sol pentru hrana arborilor si arbustilor de conifere si pregatirea în mod corespunz..

Florovit Ingrasamant granulat de toamna pentru conifere 3 kg.

(0)
48.04 lei

Florovit Ingrasamant granulat de toamna pentru conifere 3 kg DESCRIERE:Acest ingrasamant este destinat aplicarii pe sol pentru hrana arborilor si arbustilor de conifere si pregatirea în mod corespunza..

Ingrasamant Florovit de toamna Universal 3kg.

(0)
48.04 lei

Ingrasamant Florovit de toamna Universal 3kg DESCRIERE: Ingrasamant Florovit Universal de toamna este indicat pentru viitoarele culturi pentru pregatirea solului si in cazul plantelor perene p..

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 10kg.

(0)
121.18 lei

Ingrasamant Florovit de toamna pentru gazon 10kg DESCRIERE: Florovit de toamna pentru gazon este un ingrasamant ideal nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de primavara timpurie si toam..

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 1kg.

(0)
18.56 lei

Florovit de toamna pentru gazon 1kg DESCRIERE: Florovit de toamna pentru gazon este ideal nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de toamna si primavara timpurie. Se poate utiliza pentru ..

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 25kg

(0)
302.41 lei

Ingrasamant Florovit de toamna pentru gazon 25kg DESCRIERE: Florovit de toamna pentru gazon este ingrasamant potrivit nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de primavara timpurie si toam..

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 3kg.

(0)
48.04 lei

Florovit de toamna pentru gazon 3kg DESCRIERE: Ingrasamantul Florovit de toamna pentru gazon este potrivit nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de toamna si primavara timpurie. Poate f..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 4kg

(0)
0.00 lei

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 4kgDESCRIERE:Gazonul cu crestere intensiva, care este taiat de mai multe ori în cursul anului, absoarbe cantitati mari de elemente nutritive din so..

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 8 kg.

(0)
121.18 lei

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 8 kg DESCRIERE:Gazonul cu crestere intensiva, care este taiat de mai multe ori în cursul anului, absoarbe cantitati mari de elemente nutritive din ..

Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)