Ingrasaminte profesionale granulate

Florovit contine o gama variate de ingrasaminte: Florovit ingrasamant pentru vita-de-vie, Florovit ingrasamant pentru afine, Florovit pentru capsuni si fragi, Florovit universal cu dolomit, Florovit pentru trandafiri, Florovit pentru rhododendroni, Florovit cu nivel ridicat de fier - pentru gazon, Florovit împotriva acelor maronii, Florovit pentru conifere.
Tabel:
Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon 25kg

(0)
189.99 lei

Ingrasamant Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon 25kg DESCRIERE: Ingrasamantul cu nivel ridicat de fier Florovit pentru gazon este ideal pentru necesitatile nutritionale pentru toat..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant profesional granulat Florovit pentru conifere 25kg

(0)
299.97 lei

Florovit pentru conifere 25kg DESCRIERE: Florovit pentru plante conifere este un ingrasamant care in momentul aplicarii pe plante determina cresterea intensiva si culoarea intensa, reduce deco..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru gazon cu efect rapid 25kg

(0)
199.99 lei

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru gazon cu efect rapid 25kg DESCRIERE: Este ideal pentru necesitatile nutritive ale tuturor speciilor de iarba. Contine elemente minerale care..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant universal pentru gradina Azofoska 25kg

(0)
229.99 lei

Ingrasamant universal pentru gradina Azofoska 25kg DESCRIERE: Ingrasamant universal ideal pentru fertilizarea inainte de plantere si pentru imprastierea pe sol, culturi de sera, culturi aco..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)