Ingrasaminte profesionale granulate

Florovit contine o gama variate de ingrasaminte: Florovit ingrasamant pentru vita-de-vie, Florovit ingrasamant pentru afine, Florovit pentru capsuni si fragi, Florovit universal cu dolomit, Florovit pentru trandafiri, Florovit pentru rhododendroni, Florovit cu nivel ridicat de fier - pentru gazon, Florovit împotriva acelor maronii, Florovit pentru conifere.
Tabel:

Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 25 kg

(0)
258.74 lei

Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 25 kgDESCRIERE:Acest ingrasamant universal este destinat atat pentru aplicarea  inainte de semanat cat si pentru fertilizarea in vegetati..

Ingrasamant Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon 25kg

(0)
209.62 lei

Ingrasamant Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon 25kg DESCRIERE: Ingrasamantul cu nivel ridicat de fier Florovit pentru gazon este ideal pentru necesitatile nutritionale pentru toat..

Ingrasamant profesional granulat Florovit pentru conifere 25kg

(0)
248.92 lei

Florovit pentru conifere 25kg DESCRIERE: Florovit pentru plante conifere este un ingrasamant care in momentul aplicarii pe plante determina cresterea intensiva si culoarea intensa, reduce deco..

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru gazon cu efect rapid 25kg

(0)
209.62 lei

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru gazon cu efect rapid 25kg DESCRIERE: Este ideal pentru necesitatile nutritive ale tuturor speciilor de iarba. Contine elemente minerale care..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)