Ingrasaminte specializate granulate

Florovit contine o gama variate de ingrasaminte: Florovit ingrasamant pentru vita-de-vie, Florovit ingrasamant pentru afine, Florovit pentru capsuni si fragi, Florovit universal cu dolomit, Florovit pentru trandafiri, Florovit pentru rhododendroni, Florovit cu nivel ridicat de fier - pentru gazon, Florovit împotriva acelor maronii, Florovit pentru conifere.
Tabel:
Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru vita-de-vie 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru vita-de-vie 1kg DESCRIERE: Florovit pentru vita-de-vie este un ingrasamant mineral multicomponent pentru sol care se utilizeaza cand via este t..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine/rhododendroni 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine 1kg DESCRIERE: Ingrasamant mineral multicomponent pentru sol, Florovit pentru afine, rhododendroni se poate imprastia pe sol pentru afine..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine/rhododendroni 3kg

(0)
31.97 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine/ rhododendroni 3kg DESCRIERE: Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine, ingrasamant mineral multicomponent pentru sol, se p..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fructe de padure si fragi 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fructe de padure si fragi 1kg DESCRIERE: Florovit pentru capsuni, fructe de padure si fragi este un ingrasamant mineral multicomponent..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fragi si fructe de padure 3kg

(0)
27.99 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fragi si fructe de padure 3kg DESCRIERE: Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fragi si fructe de padure este un i..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant Universal cu dolomit 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit ingrasamant Universal cu dolomit 1kg DESCRIERE: Florovit ingrasamant universal cu dolomit contine un set de nutrienti in proportii apropiate necesare pentru dezvoltarea si cresterea n..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant Universal cu dolomit 5kg

(0)
44.95 lei

Florovit ingrasamant Universal cu dolomit 5kg DESCRIERE: Florovit Universal cu dolomit contine un set de nutrienti in proportii apropiate necesare pentru cresterea normala si dezvoltarea multo..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant pentru trandafiri 1kg

(0)
11.99 lei

Florovit ingrasamant pentru trandafiri 1kg DESCRIERE: Florovit ingrasamant pentru trandafiri are o compozitie mare de nutrienti care sunt potriviti special pentru necesitatile nutritionale ale..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant pentru trandafiri 3kg

(0)
29.99 lei

Florovit ingrasamant pentru trandafiri 3kg DESCRIERE: Ingrasamantul Florovit pentru trandafiri prezinta o compozitie mare de nutrienti care sunt potriviti special pentru necesitatile nutrition..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon 1kg DESCRIERE: Florovit ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon este recomandat pentru necesitatile nutritionale pentru toa..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon 5kg

(0)
44.94 lei

Ingrasamant Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon 5kg DESCRIERE: Ingrasamantul Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon este ideal pentru necesitatile nutritionale pentru toate ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon 10kg

(0)
84.95 lei

Ingrasamant Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon 10kg DESCRIERE: Ingrasamantul cu nivel ridicat de fier Florovit pentru gazon este ideal pentru necesitatile nutritionale pentru toat..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit impotriva acelor maronii la conifere 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit impotriva acelor maronii la conifere 1kg DESCRIERE: Florovit impotriva acelor maro la conifere aplicat regulat previne aparitia frunzelor maronii, reduce decolorarea frunzelor in peri..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit impotriva acelor maronii la conifere 3kg

(0)
31.97 lei

Florovit impotriva acelor maronii la conifere 3kg DESCRIERE: Florovit pentru combaterea acelor maro la conifere daca este aplicat regulat previne aparitia frunzelor maronii si reduce in perioa..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru conifere 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit pentru conifere 1kg DESCRIERE: Florovit pentru conifere este un ingrasamant care in momentul apilcarii pe plante asigura cresterea intensiva si culoarea intensa, reduce decolorarea f..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru conifere 3kg

(0)
31.99 lei

Florovit pentru conifere 3kg DESCRIERE: Ingrasamantul Florovit pentru conifere in momentul apilcarii pe plante asigura cresterea intensiva si culoarea intensa, reduce decolorarea frunzelor in ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru conifere 10kg

(0)
89.99 lei

Florovit pentru conifere 10kg DESCRIERE: Florovit pentru conifere, ingrasamant care in momentul apilcarii pe plante determina cresterea intensiva si culoarea intensa, reduce decolorarea frunze..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru gazon cu efect rapid 1kg

(0)
12.99 lei

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru gazon cu efect rapid 1kg DESCRIERE: Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru gazon cu efect rapid este ideal pentru necesitatile nutr..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru gazon cu efect rapid 4kg

(0)
44.99 lei

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru gazon cu efect rapid 4kg DESCRIERE: Acest ingrasamant este ideal pentru necesitatile nutritive ale tuturor speciilor de iarba. Produsul contine..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru gazon cu efect prelungit 100zile 1kg

(0)
21.99 lei

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru gazon cu efect prelungit 100zile 1kg  DESCRIERE: Ingrasamantul este ideal pentru toate tipurile de gazon; are in componenta elemente mineral..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru gazon cu efect prelungit 100zile 4kg

(0)
54.99 lei

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru gazon cu efect prelungit 100zile 4kg DESCRIERE: Ideal pentru toate tipurile de gazon, ingrasamantul are in componenta elemente minerale ce au..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant specializat granulat de urgenta pentru gazon (antimuschi) Florovit 4kg

(0)
39.99 lei

Ingrasamant specializat granulat de urgenta pentru gazon (antimuschi) Florovit 4kg DESCRIERE: Ingrasamantul este ideal pentru toate tipurile de gazon. Are in componenta elemente minerale ce ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru trandafiri si alti arbusti ornamentali - cu efect prelungit 100zile 1kg

(0)
17.99 lei

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru trandafiri si alti arbusti ornamentali - cu efect prelungit 100zile 1kg DESCRIERE: Ingrasamant de inalta calitate recomandat pentru toate soi..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru trandafiri si alti arbusti ornamentali - cu efect prelungit 100zile 4kg

(0)
59.99 lei

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru trandafiri si alti arbusti ornamentali - cu efect prelungit 100zile 4kg DESCRIERE: Este un ingrasamant de inalta calitate recomandat pentru t..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant specializat granulat Florovit Dolomita 5kg

(0)
11.99 lei

Ingrasamant specializat granulat Florovit Dolomita 5kg DESCRIERE: Este un ameliorator de sol, pe termen lung, cu efecte benefice asupra solului, este recomandat in cadrul tehnologiilor moder..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant specializat granulat Florovit Dolomita 10kg

(0)
19.99 lei

Ingrasamant specializat granulat Florovit Dolomita 10kg DESCRIERE: Dolomita este un ameliorator de sol, pe termen lung, cu efecte benefice asupra solului, recomandat in cadrul tehnologiilor ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant universal pentru gradina Azofoska 3kg

(0)
33.99 lei

Ingrasamant universal pentru gradina Azofoska 3kg DESCRIERE: Este un ingrasamant universal pentru fertilizarea inainte de plantere si pentru imprastierea pe sol, culturi de sera, culturi acoper..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant universal pentru gradina Azofoska 5kg

(0)
53.99 lei

Ingrasamant universal pentru gradina Azofoska 5kg  DESCRIERE: Ingrasamant universal ideal pentru fertilizarea inainte de plantere si pentru imprastierea pe sol, culturi de sera, culturi ac..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant universal pentru gradina Azofoska 10kg

(0)
99.99 lei

Ingrasamant universal pentru gradina Azofoska 10kg DESCRIERE: Este ideal pentru fertilizarea inainte de plantere si pentru imprastierea pe sol, culturi de sera, culturi acoperite si gra..

Afişare 1 - 29 din 29 (1 pagini)