Ingrasaminte specializate granulate

Florovit contine o gama variate de ingrasaminte: Florovit ingrasamant pentru vita-de-vie, Florovit ingrasamant pentru afine, Florovit pentru capsuni si fragi, Florovit universal cu dolomit, Florovit pentru trandafiri, Florovit pentru rhododendroni, Florovit cu nivel ridicat de fier - pentru gazon, Florovit împotriva acelor maronii, Florovit pentru conifere.
Tabel:

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru vita-de-vie 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru vita-de-vie 1kg DESCRIERE: Florovit pentru vita-de-vie este un ingrasamant mineral multicomponent pentru sol care se utilizeaza cand via este t..

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine/rhododendroni 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine 1kg DESCRIERE: Ingrasamant mineral multicomponent pentru sol, Florovit pentru afine, rhododendroni se poate imprastia pe sol pentru afine..

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine/rhododendroni 3kg

(0)
31.97 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine/ rhododendroni 3kg DESCRIERE: Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine, ingrasamant mineral multicomponent pentru sol, se p..

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fructe de padure si fragi 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fructe de padure si fragi 1kg DESCRIERE: Florovit pentru capsuni, fructe de padure si fragi este un ingrasamant mineral multicomponent..

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fragi si fructe de padure 3kg

(0)
27.99 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fragi si fructe de padure 3kg DESCRIERE: Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fragi si fructe de padure este un i..

Florovit ingrasamant Universal cu dolomit 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit ingrasamant Universal cu dolomit 1kg DESCRIERE: Florovit ingrasamant universal cu dolomit contine un set de nutrienti in proportii apropiate necesare pentru dezvoltarea si cresterea n..

Florovit ingrasamant Universal cu dolomit 5kg

(0)
44.95 lei

Florovit ingrasamant Universal cu dolomit 5kg DESCRIERE: Florovit Universal cu dolomit contine un set de nutrienti in proportii apropiate necesare pentru cresterea normala si dezvoltarea multo..

Florovit ingrasamant pentru trandafiri 1kg

(0)
11.99 lei

Florovit ingrasamant pentru trandafiri 1kg DESCRIERE: Florovit ingrasamant pentru trandafiri are o compozitie mare de nutrienti care sunt potriviti special pentru necesitatile nutritionale ale..

Florovit ingrasamant pentru trandafiri 3kg

(0)
29.99 lei

Florovit ingrasamant pentru trandafiri 3kg DESCRIERE: Ingrasamantul Florovit pentru trandafiri prezinta o compozitie mare de nutrienti care sunt potriviti special pentru necesitatile nutrition..

Florovit ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon 1kg DESCRIERE: Florovit ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon este recomandat pentru necesitatile nutritionale pentru toa..

Ingrasamant Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon 5kg

(0)
44.94 lei

Ingrasamant Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon 5kg DESCRIERE: Ingrasamantul Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon este ideal pentru necesitatile nutritionale pentru toate ..

Ingrasamant Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon 10kg

(0)
84.95 lei

Ingrasamant Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon 10kg DESCRIERE: Ingrasamantul cu nivel ridicat de fier Florovit pentru gazon este ideal pentru necesitatile nutritionale pentru toat..

Afişare 1 - 12 din 29 (3 pagini)