Ingrasaminte specializate granulate

Florovit contine o gama variate de ingrasaminte: Florovit ingrasamant pentru vita-de-vie, Florovit ingrasamant pentru afine, Florovit pentru capsuni si fragi, Florovit universal cu dolomit, Florovit pentru trandafiri, Florovit pentru rhododendroni, Florovit cu nivel ridicat de fier - pentru gazon, Florovit împotriva acelor maronii, Florovit pentru conifere.
Tabel:

Florovit Ingrasamant Thuja (arborvitae) –Tuia 4kg.

(0)
56.77 lei

                              Florovit Ingrasamant Thuj..

Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 10kg.

(0)
148.48 lei

Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 10kg DESCRIERE:Acest ingrasamant universal este destinat atat pentru aplicarea  inainte de semanat cat si pentru fertilizarea in vegetati..

Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 3kg.

(0)
46.95 lei

Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 3kgDESCRIERE:Acest ingrasamant universal este destinat atat pentru aplicarea  inainte de semanat cat si pentru fertilizarea in vegetatie ..

Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 5kg.

(0)
76.42 lei

Azofoska ingrasamant Universal, granulat, pentru gradina, 5kgDESCRIERE:Acest ingrasamant universal este destinat atat pentru aplicarea  inainte de semanat cat si pentru fertilizarea in vegetatie ..

Florovit Garden Complex Universal 5kg.

(0)
60.05 lei

Florovit  Garden Complex Universal  5 kg DESCRIERE:Ingrasamantul Florovit Garden Complex contine siliciu si substante nutritive în proportiile potrivite necesare pentru cresterea si dezvolta..

Florovit Garden Complex Universal 1kg.

(0)
18.56 lei

Florovit  Garden Complex Universal  1 kg DESCRIERE:Ingrasamantul Florovit Garden Complex contine siliciu si substante nutritive în proportiile potrivite necesare pentru cresterea si dezvolta..

Florovit ingrasamant bastonase, pentru Orhidee, 20 gr. (20 bastonase)

(0)
7.64 lei

Florovit ingrasamant bastonase, pentru Orhidee, 20 grame (20 bastonase) DESCRIERE:Ingrasamintele  bastonase sunt adaptate special pentru a satisface cerintele orhideelor (în special Phalaenopsis)..

Florovit ingrasamant bastonase, pentru Plante cu flori (de apartament si de balcon), 20 gr. (20 bastonase)

(0)
7.64 lei

Florovit ingrasamant bastonase, pentru Plante cu flori (de apartament si de balcon), 20 grame (20 bastonase) DESCRIERE:Ingrasamantul bastonase asigura o crestere sanatoasa si puternica. Combinatia de ..

Florovit ingrasamant bastonase, pentru Plante verzi, 20 gr. (20 bastonase)

(0)
7.64 lei

Florovit ingrasamant bastonase, pentru Plante verzi, 20 grame (20 bastonase)DESCRIERE:Ingrasamantul bastonase asigura o crestere sanatoasa si puternica. Combinatia de nutrienti este adaptata la cerint..

Florovit ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon 8kg.

(0)
111.36 lei

                            Florovit ingrasamant cu nivel ridicat..

Florovit Ingrasamant de urgenta pentru gazon (antimuschi) 1kg.

(0)
18.56 lei

                      Florovit Ingrasamant de urgenta pentru gazon (antimuschi) 1 kg DESCRIERE:..

Florovit ingrasamant pentru rhododendroni si hortensii, 3 kg.

(0)
42.58 lei

Florovit ingrasamant pentru rhododendroni si hortensii, 3 kg  DESCRIERE:Florovit pentru rhododendroni este destinat aplicarii prin imprastiere a ingrasamantului pentru fertilizarea rhododendronil..

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru vita-de-vie 1kg.

(0)
18.56 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru vita-de-vie 1kg DESCRIERE: Florovit pentru vita-de-vie este un ingrasamant mineral multicomponent pentru sol care se utilizeaza cand via este t..

Florovit Ingrasamant Thuja (arborvitae) –Tuia 1kg.

(0)
18.56 lei

                             Florovit Ingrasamant Thuja (arb..

Florovit Vital Complex, pentru orhidee, 30 gr.

(0)
2.73 lei

Florovit Vital Complex, pentru orhidee, 30 gr DESCRIERE:Florovit Vital Complex este un preparat modern si gata de utilizare destinat plantelor decorative de interior din frunze. Un complex special dez..

Florovit Vital Complex, pentru plante cu flori, 30 gr.

(0)
2.73 lei

                                Florovit Vita..

Florovit Vital Complex, pentru plante exotice, 30 gr.

(0)
2.73 lei

                             Florovit Vital Complex, pentru ..

Florovit Vital Complex, pentru plante verzi, 30 gr.

(0)
2.73 lei

                                Florovit Vita..

Ingrasamant Florovit pentru conifere, 100 zile, 4 kg.

(0)
65.51 lei

Ingrasamant Florovit  pentru conifere, 100 zile,  4 kg DESCRIERE:Ingrasamant excelent "100 dni" (100 zile) tuja / arborvitae de la Florovit, în pachete de 4 kg, un preparat extraordinar dest..

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine/rhododendroni 1kg.

(0)
18.56 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine 1kg DESCRIERE: Ingrasamant mineral multicomponent pentru sol, Florovit pentru afine, rhododendroni se poate imprastia pe sol pentru afine..

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine/rhododendroni 3kg.

(0)
42.58 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine/ rhododendroni 3kg DESCRIERE: Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine, ingrasamant mineral multicomponent pentru sol, se p..

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fructe de padure si fragi 1kg.

(0)
18.56 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fructe de padure si fragi 1kg DESCRIERE: Florovit pentru capsuni, fructe de padure si fragi este un ingrasamant mineral multicomponent..

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fragi si fructe de padure 3kg.

(0)
46.95 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fragi si fructe de padure 3kg DESCRIERE: Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fragi si fructe de padure este un i..

Florovit ingrasamant pentru trandafiri 1kg.

(0)
18.56 lei

Florovit ingrasamant pentru trandafiri 1kg DESCRIERE: Florovit ingrasamant pentru trandafiri are o compozitie mare de nutrienti care sunt potriviti special pentru necesitatile nutritionale ale..

Florovit ingrasamant pentru trandafiri 3kg.

(0)
42.58 lei

Florovit ingrasamant pentru trandafiri 3kg DESCRIERE: Ingrasamantul Florovit pentru trandafiri prezinta o compozitie mare de nutrienti care sunt potriviti special pentru necesitatile nutrition..

Florovit ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon 1kg.

(0)
18.56 lei

Florovit ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon 1kg DESCRIERE: Florovit ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon este recomandat pentru necesitatile nutritionale pentru toa..

Ingrasamant Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon 5kg.

(0)
56.77 lei

Ingrasamant Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon 5kg DESCRIERE: Ingrasamantul Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon este ideal pentru necesitatile nutritionale pentru toate ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon 10kg.

(0)
111.36 lei

Ingrasamant Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon 10kg DESCRIERE: Ingrasamantul cu nivel ridicat de fier Florovit pentru gazon este ideal pentru necesitatile nutritionale pentru toat..

Florovit impotriva acelor maronii la conifere 1kg.

(0)
18.56 lei

Florovit impotriva acelor maronii la conifere 1kg DESCRIERE: Florovit impotriva acelor maro la conifere aplicat regulat previne aparitia frunzelor maronii, reduce decolorarea frunzelor in peri..

Florovit impotriva acelor maronii la conifere 3kg.

(0)
42.58 lei

Florovit impotriva acelor maronii la conifere 3kg DESCRIERE: Florovit pentru combaterea acelor maro la conifere daca este aplicat regulat previne aparitia frunzelor maronii si reduce in perioa..

Afişare 1 - 30 din 42 (2 pagini)