Ingrasaminte specializate lichide

Florovit contine o gama variata de ingrasaminte specializate lichide Florovit ingrasamant pentru plante cu flori, florovit ingrasamant pentru plante de ghiveci si flori de balcon, Florovit ingrasamant pentru muscate, Florovit pentru trandafiri si alte plante cu flori, Florovit pentru clematis si alte plante agatatoare, Florovit pentru hortensi, Florovit pentru surfinii, Florovit pentru conifere, Florovit pentru palmieri, yucca si dracaena, Florovit pentru cactusi si plante suculente, Florovit pentru plante verzi, Florovit pentru orhidee, Florovit pentru bonsai, Florovit pentru ferigi, Florovit pentru citrice.
Tabel:

Azofoska ingrasamant Universal, lichid, pentru gradina, 1L

(0)
15.28 lei

Azofoska ingrasamant Universal, lichid, pentru gradina, 1LDESCRIERE:Azofoska sunt cele mai bune ingrasaminte pentru hranirea plantelor de gradina.Azofoska STRONG:- un ingrasamant complex care actionea..

Fertilizant concentrat conifere, 1L

(0)
17.04 lei

Este un fertilizant concentrat, multinutritiv, recomandat pentru toate tipurile de conifere: brad, pin, molid, ienupar, chiparos, cedru, dar si pentru toate plantele verzi.UTILIZARE:- plante tinere 10..

Fertilizant universal, foarte concentrat, 1l

(0)
19.50 lei

Este un fertilizant foarte concentrat, multinutritiv, cu spectru larg de utilizare, recomandat pentru toate plantele verzi si plante cu flori de interior, balcon, terasa, gradina (Muscate, Zambile, Tr..

Florovit Ingrasamant de urgenta pentru gazon(antimuschi) 1 L

(0)
16.37 lei

                          Florovit Ingrasamant de urgenta pentru gazon(anti..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru muscate 0.55L

(0)
12.01 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru muscate 0.55L DESCRIERE: Ingrasamantul mineral concentrat este recomandat pentru hranirea tuturor tipurilor de muscate si alte flori de balcon..

Florovit regenerator pentru orhidee 250 ml

(0)
13.01 lei

                               Florovit regenerato..

Florovit regenerator pentru plante 250 ml

(0)
13.01 lei

                                 &n..

Florovit var pentru varuirea trunchiurilor 1 kg

(0)
24.00 lei

Florovit var pentru varuirea trunchiurilor 1 kg DESCRIERE:Varul pentru copaci și arbuști de la Florovit este un produs de inalta calitate destinat utilizării toamnei si iernii. Nu este necesara c..

Florovit Vital Complex, pentru orhidee, 30 gr

(0)
2.19 lei

Florovit Vital Complex, pentru orhidee, 30 gr DESCRIERE:Florovit Vital Complex este un preparat modern si gata de utilizare destinat plantelor decorative de interior din frunze. Un complex special dez..

Florovit Vital Complex, pentru plante cu flori, 30 gr

(0)
2.19 lei

                                Florovit Vita..

Florovit Vital Complex, pentru plante exotice, 30 gr

(0)
2.19 lei

                             Florovit Vital Complex, pentru ..

Florovit Vital Complex, pentru plante verzi, 30 gr

(0)
2.19 lei

                                Florovit Vita..

Ingrasamant organic lichid pentru gradina ecologica 1L

(0)
17.01 lei

                           Ingrasamant organic lichid pentru gradina e..

PARAFIN TOP-OIL PESTMASTER, Ulei horticol, 1l

(0)
30.52 lei

Produs pe baza de ulei parafinic inalt rafinat, poate fi folosit ca adjuvant la prepararea solutiilor de stropit pentru sporirea eficacitatii produselor fitosanitare si pentru o mai buna aderenta in p..

Pestmaster Coniferous Fertilizer, multi-minerale pentru conifere, 1l

(0)
17.79 lei

Fertilizantul multi-minerale CE-NPK+ME-Pestmaster (6-4-5) este un fertilizant concentrat, multinutritiv, recomandat pentru toate tipurile de conifere: brad, pin, molid, ienupar, chiparos, cedru, dar s..

Pestmaster Fertilizer universal, fertilizant mineral crestere intensiva, 1l

(0)
25.80 lei

Este un fertilizant universal foarte concentrat, multinutritiv, cu spectru larg de utilizare, recomandat pentru toate plantele verzi si plante cu flori de interior, de balcon, terasa, gradina (muscate..

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru muscate 1L

(0)
16.37 lei

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru muscate 1L DESCRIERE: Este un ingrasamantul mineral concentrat recomandat pentru hranirea tuturor tipurilor de muscate si alte flori de balcon..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru muscate 2.5L

(0)
36.03 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru muscate 2.5L DESCRIERE: Ingrasamantul mineral concentrat este recomandat pentru hranirea tuturor tipurilor de muscate si alte flori de balcon ..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 0.25L

(0)
8.73 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 0.25L DESCRIERE: Ingrasamantul este recomandat pentru hranirea plantelor cu flori; creste numarul de flori, perioada de inflori..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 0.55L

(0)
12.01 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 0.55L DESCRIERE: Este recomandat pentru hranirea plantelor cu flori; creste numarul de flori, perioada de inflorire este prelun..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 1L

(0)
16.37 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 1L  DESCRIERE: Ingrasamant recomandat pentru hranirea plantelor cu flori; creste numarul de flori, perioada de inflorire este ..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 2.5L

(0)
36.03 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 2.5L DESCRIERE: Ingrasamantul este recomandat pentru hranirea plantelor cu flori; creste numarul de flori, perioada de inflorire es..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante verzi 0.25L

(0)
8.73 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante verzi 0.25L DESCRIERE: Ingrasamant mineral concentrat indicat pentru hranirea plantelor verzi cu frunze ornamentale (arbore de cauciuc, dr..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante verzi 0.55L

(0)
12.01 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante verzi 0.55L   DESCRIERE: Acest ingrasamant mineral concentrat este indicat pentru hranirea plantelor verzi cu frunze ornamentale (arbo..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante verzi 1L

(0)
15.67 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante verzi 1L DESCRIERE: Florovit ingrasamant mineral concentrat este indicat pentru hranirea plantelor verzi cu frunze ornamentale (arbore de ..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon 0.25L

(0)
8.73 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon 0.25L DESCRIERE: Este un ingrasamant mineral concentrat indicat pentru hranirea tuturor plantelor de ghiveci ..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon 0.55L

(0)
12.01 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon 0.55L DESCRIERE: Ingrasamantul mineral concentrat este indicat pentru hranirea tuturor plantelor de ghiveci s..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon 1L

(0)
16.37 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon 1L DESCRIERE:Florovit este un ingrasamant mineral concentrat indicat pentru hranirea tuturor plantelor de ghive..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru surfinii 0.55L

(0)
12.01 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru surfinii 0.55L DESCRIERE: Un ingrasamant mineral concentrat indicat pentru hranirea speciilor de surfinii, cascadia si petunia; asigura o inflori..

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru surfinii 1L

(0)
16.37 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru surfinii 1L DESCRIERE: Este un ingrasamant mineral concentrat indicat pentru hranirea speciilor de surfinii, cascadia si petunia; asigura o inflo..

Afişare 1 - 30 din 47 (2 pagini)