Ingrasaminte specializate lichide

Florovit contine o gama variata de ingrasaminte specializate lichide Florovit ingrasamant pentru plante cu flori, florovit ingrasamant pentru plante de ghiveci si flori de balcon, Florovit ingrasamant pentru muscate, Florovit pentru trandafiri si alte plante cu flori, Florovit pentru clematis si alte plante agatatoare, Florovit pentru hortensi, Florovit pentru surfinii, Florovit pentru conifere, Florovit pentru palmieri, yucca si dracaena, Florovit pentru cactusi si plante suculente, Florovit pentru plante verzi, Florovit pentru orhidee, Florovit pentru bonsai, Florovit pentru ferigi, Florovit pentru citrice.
Tabel:
Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru muscate 0.55L

(0)
8.99 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru muscate 0.55L DESCRIERE: Ingrasamantul mineral concentrat este recomandat pentru hranirea tuturor tipurilor de muscate si alte flori de balcon..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru muscate 1L

(0)
12.99 lei

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru muscate 1L DESCRIERE: Este un ingrasamantul mineral concentrat recomandat pentru hranirea tuturor tipurilor de muscate si alte flori de balcon..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru muscate 2.5L

(0)
26.99 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru muscate 2.5L DESCRIERE: Ingrasamantul mineral concentrat este recomandat pentru hranirea tuturor tipurilor de muscate si alte flori de balcon ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 0.25L

(0)
6.99 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 0.25L DESCRIERE: Ingrasamantul este recomandat pentru hranirea plantelor cu flori; creste numarul de flori, perioada de inflori..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 0.55L

(0)
9.99 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 0.55L DESCRIERE: Este recomandat pentru hranirea plantelor cu flori; creste numarul de flori, perioada de inflorire este prelun..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 1L

(0)
12.99 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 1L  DESCRIERE: Ingrasamant recomandat pentru hranirea plantelor cu flori; creste numarul de flori, perioada de inflorire este ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 2.5L

(0)
21.99 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 2.5L DESCRIERE: Ingrasamantul este recomandat pentru hranirea plantelor cu flori; creste numarul de flori, perioada de inflorire es..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante verzi 0.25L

(0)
6.99 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante verzi 0.25L DESCRIERE: Ingrasamant mineral concentrat indicat pentru hranirea plantelor verzi cu frunze ornamentale (arbore de cauciuc, dr..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante verzi 0.55L

(0)
9.99 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante verzi 0.55L   DESCRIERE: Acest ingrasamant mineral concentrat este indicat pentru hranirea plantelor verzi cu frunze ornamentale (arbo..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante verzi 1L

(0)
12.99 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante verzi 1L DESCRIERE: Florovit ingrasamant mineral concentrat este indicat pentru hranirea plantelor verzi cu frunze ornamentale (arbore de ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon 0.25L

(0)
6.99 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon 0.25L DESCRIERE: Este un ingrasamant mineral concentrat indicat pentru hranirea tuturor plantelor de ghiveci ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon 0.55L

(0)
9.99 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon 0.55L DESCRIERE: Ingrasamantul mineral concentrat este indicat pentru hranirea tuturor plantelor de ghiveci s..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon 1L

(0)
12.99 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante de ghiveci si flori de balcon 1L DESCRIERE:Florovit este un ingrasamant mineral concentrat indicat pentru hranirea tuturor plantelor de ghive..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru surfinii 0.55L

(0)
9.99 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru surfinii 0.55L DESCRIERE: Un ingrasamant mineral concentrat indicat pentru hranirea speciilor de surfinii, cascadia si petunia; asigura o inflori..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru surfinii 1L

(0)
12.99 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru surfinii 1L DESCRIERE: Este un ingrasamant mineral concentrat indicat pentru hranirea speciilor de surfinii, cascadia si petunia; asigura o inflo..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru cactusi si plante suculente 0.25L

(0)
6.99 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru cactusi si plante suculente 0.25L DESCRIERE: Ingrasamant mineral concentrat indicat pentru hranirea tuturor tipurilor de cactusi si plante suculent..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru cactusi si plante suculente 0.55L

(0)
9.99 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru cactusi si plante suculente 0.55L DESCRIERE: Florovit Ingrasamant mineral concentrat indicat pentru hranirea tuturor tipurilor de cactusi si pl..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru palmieri, yucca si dracaena 0.25L

(0)
6.99 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru palmieri, yucca si dracaena 0.25L  DESCRIERE: Ingrasamantul este recomandat pentru hranirea plantelor cu frunze ornamentale; asigura o aparent..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru ferigi 0.55L

(0)
9.99 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru ferigi 0.55L DESCRIERE: Ingrasamant mineral concentrat indicat pentru hranirea tuturor tipurilor de ferigi; asigura o aparenta frumoasa si sana..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru conifere 1L

(0)
12.99 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru conifere 1L  DESCRIERE: Ingrasamant concentrat pentru conifere indicat in hranirea solului coniferelor (copaci si arbusti); ofera o crestere s..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru bonsai 0.25L

(0)
7.99 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru bonsai 0.25L DESCRIERE: Ingrasamant mineral concentrat recomandat pentru hranirea tuturor tipurilor de bonsai; asigura o aparenta frumoasa si s..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru orhidee 0.25L

(0)
7.99 lei

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru orhidee 0.25L  DESCRIERE: Ingrasamant mineral concentrat recomandat pentru hranirea speciilor de orhidee; asigura o crestere normala si o lung..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru orhidee 0.55L

(0)
12.99 lei

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru orhidee 0.55L DESCRIERE: Este un ingrasamant mineral concentrat recomandat pentru hranirea speciilor de orhidee; asigura o crestere normala si o lu..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru hortensia 1L

(0)
12.99 lei

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru hortensia 1L  DESCRIERE: Ingrasamant mineral concentrat indicat pentru hranirea tuturor tipurilor de hortensia; asigura o lunga si abundenta i..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru citrice 0.25L

(0)
10.99 lei

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru citrice 0.25L  DESCRIERE: Este un ingrasamant indicat pentru hranirea tuturor tipurilor de citrice; asigura o crestere si fructificare normala..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru trandafiri si alte plante cu flori 1L

(0)
12.99 lei

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru trandafiri si alte plante cu flori 1L  DESCRIERE: Este un ingrasamant indicat pentru aplicarea pe sol si aplicarea pe frunze pentru hranirea t..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru clementine si plante cataratoare 1L

(0)
12.99 lei

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru clementine si plante cataratoare 1L  DESCRIERE: Ingrasamantul este indicat pentru hranirea solului la clematis, lonicera, wisteria si alte pla..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru plante calcifuge 0.55L

(0)
9.99 lei

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru plante calcifuge 0.55L DESCRIERE: Ingrasamantul este indicat pentru nevoile nutritionale ale plantelor calcifuge (coacaze, rhododendronii, gard..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant specializat lichid Florovit lustrant frunze 0.25L

(0)
18.99 lei

Ingrasamant specializat lichid Florovit lustrant frunze 0.25L DESCRIERE: Ingrasamantul este recomandat pentru plantele de apartament, buchete si aranjamente florale; asigura durata lunga, st..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant specializat lichid Florovit ce preintampina ingalbenirea frunzelor 1L

(0)
12.99 lei

Ingrasamant specializat lichid Florovit ce preintampina ingalbenirea frunzelor 1L DESCRIERE: Este un fertilizant lichid indicat pentru toate tipurile de plante de apartament, balcon si grad..

Afişare 1 - 30 din 33 (2 pagini)