Ingrasaminte specializate lichide

Florovit contine o gama variata de ingrasaminte specializate lichide Florovit ingrasamant pentru plante cu flori, florovit ingrasamant pentru plante de ghiveci si flori de balcon, Florovit ingrasamant pentru muscate, Florovit pentru trandafiri si alte plante cu flori, Florovit pentru clematis si alte plante agatatoare, Florovit pentru hortensi, Florovit pentru surfinii, Florovit pentru conifere, Florovit pentru palmieri, yucca si dracaena, Florovit pentru cactusi si plante suculente, Florovit pentru plante verzi, Florovit pentru orhidee, Florovit pentru bonsai, Florovit pentru ferigi, Florovit pentru citrice.
Tabel:

Azofoska ingrasamant Universal, lichid, pentru gradina, 1l.

(0)
18.56 lei

Azofoska ingrasamant Universal, lichid, pentru gradina, 1LDESCRIERE:Azofoska sunt cele mai bune ingrasaminte pentru hranirea plantelor de gradina.Azofoska STRONG:- un ingrasamant complex care actionea..

Biopon BioHumus natural orhidee 0.5l

(0)
11.00 lei

Biohumus natural orhidee de la Biopon este un fertilizant organic, natural 100%, care aduce imbunatatiri solului si il imbogateste cu substante nutritive. Ingrasamantul este produs din vermicompost si..

BIOPON ingras palmieri, yucca and dracaena 0,5 l

(0)
15.00 lei

Biopon pentru palmieri, yucca si dracaena este un fertilizant ce confera plantelor un verde luxuriant si stimuleaza cresterea acestora. Yuka, palmierul si dracena necesita un ingrasamant si o ingrijir..

BIOPON ingrasamant pelargonii 0,5 l (422 specii muscata)

(0)
15.00 lei

Biopon pentru pelargonii (muscata, 422 specii) este un fertilizant cu actiune rapida pentru toate tipurile de muscate. Continutul de azot prelungeste perioada de actionare si astfel nu trebuie sa pune..

BIOPON ingrasamant pelargonii 1 l (422 specii muscata)

(0)
22.00 lei

Biopon pentru pelargonii (inlcude muscata, 422)  este un fertilizant cu actiune rapida pentru toate tipurile de muscate. Continutul de azot sub forma amidica prelungeste perioada de actionare si ..

BIOPON ingrasamant pentru begonii 0,5 l

(0)
15.00 lei

Biopon pentru begonii este un fertilizant multi-mineral pentru begonii. Compozitia sa atent echilibrata asigura o crestere intensiva. Fosforul continut extinde perioada de inflorescenta si stimuleaza ..

BIOPON ingrasamant pentru bonsai 0,5 l

(0)
19.00 lei

BIOPON pentru bonsai este un fertilizant multi-mineral pentru toate tipurile de bonsai. Continutul crescut de azot asigura culoarea sanatoasa a plantei. Acest produs, dedicat bonsailor imbunatateste a..

BIOPON ingrasamant pentru cactusi 0,5 l

(0)
15.00 lei

Biopon pentru cactusi este un fertilizant multi-mineral pentru toate tipurile de cactusi. Cantitatea optima de azot asigura verdele luxuriant al frunzelor, iar ingredientele special selectate stimulea..

BIOPON ingrasamant pentru conifere 1 l

(0)
22.00 lei

Biopon pentru conifere este un fertilizant multi-mineral pentru toate tipurile de conifere si arbusti. Continutul crescut de azot asigura culoarea sanatoasa a acelor. Produsul imbunatateste aspectul g..

BIOPON ingrasamant pentru ferigi 0,5 l

(0)
15.00 lei

Biopon pentru ferigi este un fertilizant mineral profesional pentru toate tipurile de plante de interior, balcon si terase. Proportiile potrivite de azot, fosfor si potasiu asigura cresterea si inflor..

BIOPON ingrasamant pentru legume 1 l

(0)
22.00 lei

Biopon pentru legume este un fertilizant lichid complex, inovator, cu o combinatie unica de ingredente. Contine potasiu, substanta ce influenteaza o rodire si o crestere corespunzatoare. Nivelul de az..

BIOPON ingrasamant pentru legume 0,5 l

(0)
15.00 lei

Biopon pentru legume este un fertilizant lichid complex, inovator, cu o combinatie unica de ingredente. Potasiul inclus in acest ingrasamant influenteaza o rodire si o crestere corespunzatoare. Nivelu..

BIOPON ingrasamant pentru orhidee 0,5 l

(0)
15.00 lei

Biopon pentru orhidee este un fertilizant care stimuleaza cresterea bobocilor de floare de mai multe ori pe an si asigura un aspect sanatos al  plantelor. Utilizarea activa a ingrasamantului va a..

BIOPON ingrasamant pentru surfinii 0,5 l (petunii)

(0)
15.00 lei

Biopon pentru surfinii (petunii) este un fertilizant mineral complex pentru petunii. Ingrasamantul multi-mineral pentru surfinia reprezinta un compus echilibrat in macro-elemente pentru o dezvoltare o..

BIOPON ingrasamant pentru surfinii 1 l (petunii)

(0)
22.00 lei

Biopon pentru surfinii (petunii) este un fertilizant mineral complex pentru petunii. Ingrasamantul multi-mineral pentru surfinia reprezinta un compus echilibrat in macro-elemente pentru o dezvoltare o..

BIOPON ingrasamant pentru trandafiri 0,5 l

(0)
15.00 lei

Biopon pentru trandafiri este un fertilizant mineral complex pentru toate soiurile de trandafiri. Satisface toate nevoile plantelor in ceea ce priveste nutrientii. Continutul ridicat de azot prelunges..

BIOPON ingrasamant pentru trandafiri 1 l

(0)
22.00 lei

Biopon pentru trandafiri este un fertilizant multi-mineral pentru toate speciile trandafiri. Continutul fiind foarte bogat in potasiu si fosfor, asigura o bogata inflorescenta. Ingredientele special a..

BIOPON ingrasamant plante cu flori 1 l

(0)
22.00 lei

Biopon plante cu flori este un fertilizant mineral complex pentru plantele de ghiveci, balcon si din straturi. Continutul mai mare de potasiu si fosfor stimuleaza inflorirea plantelor fertilizate. Com..

BIOPON ingrasamant plante de balcon 0,5 l

(0)
15.00 lei

Biopon plante de balcon este un fertilizant multi-mineral pentru plante de balcon si terase. Continutul de azot extinde timpul de actiune, astfel incat sa fie suficienta fertilizarea plantei o data la..

BIOPON ingrasamant plante de balcon 1 l

(0)
22.00 lei

BIOPON plante de balcon este un fertilizant multi-mineral pentru plante de balcon si terase. Continutul de azot sub forma de amida extinde timpul de actiune, astfel incat sa fie suficienta fertilizare..

BIOPON ingrasamant plante verzi 1 l

(0)
22.00 lei

Biopon plante verzi este un fertilizant multi-mineral pentru plante de ghiveci, balcon sau gradina. Cresterea cantitatii de azot asigura verdele luxuriant al frunzelor. Ingredientele folosite au scopu..

BIOPON ingrasamant rododendroni si azalee 0,5 l

(0)
15.00 lei

Biopon pentru rododendroni si azalee este un fertilizant multi-mineral. Cantitatea optima de azot asigura  verdele luxuriant al frunzelor. Ingredientele special selectate stimuleaza cresterea int..

BIOPON ingrasamant universal 1 l

(0)
22.00 lei

Biopon universal este recomandat tuturor tipurilor de plante: de casa, balcon, terase. Compozitia sa speciala stimuleaza cresterea intensa a plantelor. Instructiuni de utilizare:Se dizolva cantitatea ..

Biopon natural BioHumus legume-plante aromatice 0.5l

(0)
11.00 lei

Biohumus natural legume si plante aromatice de la Biopon este un fertilizant organic, natural 100%, care aduce imbunatatiri solului si il imbogateste cu substante nutritive. Ingrasamantul este produs ..

Biopon natural BioHumus universal 0.5l

(0)
11.00 lei

Biohumus natural universal de la Biopon este un fertilizant organic, natural 100%, care aduce imbunatatiri solului si il imbogateste cu substante nutritive. Ingrasamantul este produs din vermicompost ..

CARTO FERT 25C, fertilizant radicular si foliar, pentru cultura cartofului, 1l.

(0)
17.74 lei

Descopera puterea extraordinara a ingrasamantului organic CARTO-FERT 25C, formulat cu acizi humici, acizi fulvici si microelemente, special creat pentru a stimula cresterea si dezvoltarea rodului (tub..

FastFert (dezinfectant ecologic) produs pentru gradini, sere, solarii 1l.

(0)
18.00 lei

FAST-FERT reprezinta solutia ideala pentru sustinerea sanatatii solului si dezvoltarea optima a plantelor. Acest produs inovator, bazat exclusiv pe elemente de natura organica, ofera o modalitate 100%..

FastFert, produs dezinfectant pentru gradini, sere, solarii 10l.

(0)
127.06 lei

FAST-FERT, solutia suprema pentru sustinerea sanatatii solului si stimularea optima a cresterii plantelor, se distinge prin inovatia sa bazata exclusiv pe elemente organice. Acest produs revolutionar ..

Fertilizant concentrat conifere, 1L

(0)
17.04 lei

Este un fertilizant concentrat, multinutritiv, recomandat pentru toate tipurile de conifere: brad, pin, molid, ienupar, chiparos, cedru, dar si pentru toate plantele verzi.UTILIZARE:- plante tinere 10..

Fertilizant foliar pe baza de acizi humici pentru floarea-soarelui, Stim Flower 10l.

(0)
167.79 lei

Biostimulatorul organic de ultima generatie Stim Flower, a fost conceput pe baza de acizi humici si microorganisme benefice, avand ca scop stimularea cresterii si dezvoltarii sanatoase a culturilor de..

Afişare 1 - 30 din 84 (3 pagini)