Spray protectie

protectie plante, lustrant plante, insecticid plante, spray protectie totala
Tabel:

BIOPON ingrijire orhidee spray 250 ml

(0)
15.00 lei

Biopon ingrijire orhidee spray, este destinat imbunatatirii aspectului fizic al orhideelor. Acest produs recomandat pentru buchete si aranjamente florale, oferind un efect de stralucire natural, sanat..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

BIOPON ingrijire plante spray 500 ml

(0)
25.00 lei

Biopon ingrijire plante spray, este un fertilizant multi-mineral, usor de folosit, pentru plante de ghiveci si plante de balcon sau plantele cu origine mediteraneana (palmieri, yucca, dracaena, areca)..

Spray impotriva afidelor si a plosnitei verzi 300ml. Vaco

(0)
19.91 lei

Spray-ul de la Vaco, este un preparat ecologic pentru igiena si curatarea plantelor din casa sau a celor din ghivece. Indeparteaza de pe frunze afidele vii si moarte, plosnita verde (urat mirositoare)..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Spray Protectie Totala Actiune Tripla: insecticid, fungicid, acaricid Perfect Plant 200 ml.

(0)
21.43 lei

Spray-ul Protectie Totala Actiune Tripla: insecticid, fungicid, acaricid Perfect Plant va protejeaza plantele ornamentale, florile, legumele si pomii fructiferi de boli cum ar fi mana, pata neagra, ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Super Plant, Spray Tratament Total Actiune Tripla pentru plante, 250 ml.

(0)
24.86 lei

Super Plant Tratament Total va protejeaza plantele ornamentale si florile de boli cum ar fi mana, pata neagra, oidium. Distruge toate tipurile de purici de plante, paduchele de frunze, musca alba, thr..

Pre-Comanda
Viz. Rapida

Super Plant, Spray Tratament Total Actiune Tripla pentru plante, 500 ml.

(0)
37.77 lei

Super Plant Tratament Total va protejeaza plantele ornamentale si florile de boli cum ar fi mana, pata neagra, oidium. Distruge toate tipurile de purici de plante, paduchele de frunze, musca alba, thr..

Pre-Comanda
Viz. Rapida

Spray Protectie Totala Actiune Tripla: insecticid, fungicid, acaricid Perfect Plant 600 ml.

(0)
43.88 lei

Protectie Totala Actiune Tripla: insecticid, fungicid, acaricid Perfect Plant este un spray care va protejeaza plantele ornamentale, florile, legumele si pomii fructiferi de boli cum ar fi mana, pat..

Spray Insecticid anti-cochenille cu efect lustrant Perfect Plant 200 ml.

(0)
20.40 lei

Spray Insecticid anti-cochenille cu efect lustrant Perfect Plant protejeaza plantele de cochenille daunatoare si combate cu eficacitate insectele de pe plantele ornamentale distrugand purecii de pla..

Spray Insecticid pentru plante Perfect Plant 200 ml.

(0)
24.19 lei

Insecticid pentru plante Perfect Plant - eficienta rapida garantata impotriva insectelor si parazitilor; elimina rapid insectele si parazitii daunatori de pe plantele ornamentale de apartament, tera..

Spray Insecticid pentru plante Perfect Plant 600 ml.

(0)
42.99 lei

Perfect Plant Insecticid pentru plante - eficienta rapida garantata impotriva insectelor si parazitilor; elimina rapid insectele si parazitii daunatori de pe plantele ornamentale de apartament, tera..

Spray Lustrant pentru plante Perfect Plant 200 ml.

(0)
17.37 lei

Spray-ul Lustrant pentru plante Perfect Plant elimina petele de praf, apa si calcar si da un luciu natural si efect anti praf plantelor; va ajuta sa redati plantei dumneavoastra un aspect frumos. ..

Spray Lustrant pentru plante Perfect Plant 600 ml.

(0)
36.98 lei

Perfect Plant Lustrant pentru plante elimina petele de praf, apa si calcar si da un luciu natural si efect anti praf plantelor; va ajuta sa redati plantei dumneavoastra un aspect frumos. APLICARE..

Insecticid pentru plante Super Plant 400 ml.

(0)
28.95 lei

Insecticid pentru plante Super Plant elimina rapid insectele si parazitii daunatori de pe plantele ornamentale de apartament, balcon, terasa etc. Distruge toate tipurile de purici de plante, paduche..

Spray Insecticid pentru plante Super Plant 250 ml.

(0)
23.44 lei

Spray Insecticid pentru plante Super Plant 250ml DESCRIERE: Spray Insecticid pentru plante Super Plant elimina rapid insectele si parazitii daunatori de pe plantele ornamentale de apartament, ..

Spray Insecticid pentru plante Super Plant 500 ml.

(0)
35.35 lei

Super Plant Insecticid pentru plante elimina rapid insectele si parazitii daunatori de pe plantele ornamentale de apartament, terasa, balcon, gradina. Distruge toate tipurile de pureci de plante, pa..

Spray Insecticid pentru plante cu efect lustrant Anti-Cochenile Super Plant 250 ml.

(0)
23.74 lei

Spray Insecticid pentru plante cu efect lustrant Anti-Cochenile elimina petele de apa si calcar de pe plantele ornamentale cu frunze dure si netede redandu-le luciul natural si un efect anti-praf. P..

Spray Lustrant pentru plante Super Plant 250 ml.

(0)
22.00 lei

Spray Lustrant pentru plante Super Plant 250ml DESCRIERE: Spray Lustrant pentru plante Super Plant elimina petele de apa si calcar de pe plantele ornamentale cu frunze dure si netede reducandu..

Spray Lustrant pentru plante Super Plant 500 ml.

(0)
31.37 lei

Super Plant Spray Lustrant pentru plante elimina petele de apa si calcar de pe plantele ornamentale cu frunze dure si netede reducandu-le luciul natural si un efect anti-praf. Planta tratata are un ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Hrana pentru flori taiate Spring 20plicuri x 5 gr.

(0)
9.16 lei

Spring hrana pentru flori taiate contine elemente nutritive care va mentin florile din vaza frumoase pentru mai mult timp; prelungiti viata florilor si va bucurati mai mult timp de prospetimea lor s..

Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)