Purificatoare de aer

Purificatorul de aer actioneaza prin trecerea permanenta a aerului prin blocul filtrant, realizand un continut discret, dar permanent de aerosoli de clorura de sodiu in spatiu ambiental, modificand ionizarea aerului.


 

 

Tabel:

Purificator de aer domestic Radarcan SC-201

(0)
128.77 lei

Purificator de aer domestic Radarcan SC-201 DESCRIERE: Purificatorul de aer SC-201 este conceput pentru a imbunatati calitatea aerului in case, birouri, hoteluri, restaurante, bai, bucatarii ..

Bec cu ionizator de aer SC-311

(0)
43.68 lei

Bec cu ionizator de aer SC311 DESCRIERE: Marea contaminare existenta in mediul inconjurator provoaca un dezechilibru in aerul ambient (mai multi ioni pozitivi decat ioni negativi) ce pot prov..

Purificator de aer SALIN S2

(0)
192.60 lei

 Purificator de aer SALIN S2 DESCRIERE: Aparatul are o constructie simpla, continand un ventilator si un bloc filtrant cu granule si saruri.  Purificatorul de aer SALIN actioneaz..

Rezerva aparat Salin S2

(0)
69.00 lei

Rezerva aparat Salin S2 DESCRIERE: O cutie contine 1 filtru de sare. Dupa 4-6 luni de utilizare, se recomanda schimbarea blocului filtrant, pentru mentinerea in parametrii optimi a capacitati..

Purificator de aer SALIN PLUS

(0)
399.99 lei

DESCRIERE: Purificatorul SALIN PLUS asigura tratarea aerului pentru un volum de pana la 150 mc. Ideal pentru incaperile spatioase, acest model poate regla prin intermediul unui potentiometru debi..

Rezerva aparat Salin Plus

(0)
119.99 lei

Rezerva aparat Salin Plus DESCRIERE: O cutie contine 1 filtru de sare. Dupa 4-6 luni de utilizare, se recomanda schimbarea blocului filtrant, pentru mentinerea in parametrii optimi a capaci..

Inhalator InSalin

(0)
119.99 lei

Inhalator InSalin DESCRIERE: Dispozitiv destinat utilizarii la purtator, InSalin permite folosirea inainte, dupa sau pe durata expunerii in medii care activeaza problemele respiratorii, la ..

Purificator cu ionizare pentru auto SC 204

(0)
82.19 lei

DESCRIERE: Avand aceleasi caracteristici ca si Purificatorul de aer cu ionizare domestica(SC 201) , modelul SC 204 a fost conceput si adaptat pentru autoturismul dumneavoastra. Fiind mic si ..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)