Super Plant

Tabel:

Insecticid pentru plante Super Plant 400 ml.

(0)
28.95 lei

Insecticid pentru plante Super Plant elimina rapid insectele si parazitii daunatori de pe plantele ornamentale de apartament, balcon, terasa etc. Distruge toate tipurile de purici de plante, paduche..

Spray Insecticid pentru plante Super Plant 250 ml.

(0)
23.44 lei

Spray Insecticid pentru plante Super Plant 250ml DESCRIERE: Spray Insecticid pentru plante Super Plant elimina rapid insectele si parazitii daunatori de pe plantele ornamentale de apartament, ..

Spray Insecticid pentru plante Super Plant 500 ml.

(0)
35.35 lei

Super Plant Insecticid pentru plante elimina rapid insectele si parazitii daunatori de pe plantele ornamentale de apartament, terasa, balcon, gradina. Distruge toate tipurile de pureci de plante, pa..

Spray Insecticid pentru plante cu efect lustrant Anti-Cochenile Super Plant 250 ml.

(0)
23.74 lei

Spray Insecticid pentru plante cu efect lustrant Anti-Cochenile elimina petele de apa si calcar de pe plantele ornamentale cu frunze dure si netede redandu-le luciul natural si un efect anti-praf. P..

Spray Lustrant pentru plante Super Plant 250 ml.

(0)
22.00 lei

Spray Lustrant pentru plante Super Plant 250ml DESCRIERE: Spray Lustrant pentru plante Super Plant elimina petele de apa si calcar de pe plantele ornamentale cu frunze dure si netede reducandu..

Spray Lustrant pentru plante Super Plant 500 ml.

(0)
31.37 lei

Super Plant Spray Lustrant pentru plante elimina petele de apa si calcar de pe plantele ornamentale cu frunze dure si netede reducandu-le luciul natural si un efect anti-praf. Planta tratata are un ..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)