Dispozitiv anti-jderi, anti rozatoare pentru autovehicule,4 difuzoare, M094N


 
Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

95,79 RON cu TVA

Dispozitiv anti-jderi, anti rozatoare pentru autovehicule,4 difuzoare, M094N

Dispozitiv anti-jderi, anti rozatoare pentru autovehicule, 4 difuzoare, M094

 

Cum funtioneaza:

Dispozitivul Kemo M094N emite ultrasunete de mare intensitate pentru indepartarea jderilor, soarecilor si sobolanilor din compartimentul motor al masinii. Aparatul poate fi montat in compartimentul motor al masinii la tensiune de la 12V la 15V curent continuu sau la reteaua electrica cu ajutorul unui adaptor de 12V.

Acest aparat anti rozatoare are incluse 4 difuzoare Piezo, acestea putand fi amplasate in locuri diferite ale compartimentului pentru a obtine o propagare eficienta a ultrasunetelor. Aparatul si difuzoarele trebuie amplasate fara riscul de a fi udate, lungimea  cablurilor care fac legatura cu difuzoarele putand avea o lungime de pana la 50m. La pornirea dispozitivului, LED-ul de pe aparat va incepe sa clipeasca, indicand functionarea acestuia. Cu ajutorul unei surubelnite mici puteti modifica frecventa de functionare a aparatului, in functie de tipul de daunatori:

  • Pozitia 1-2: pasari , frecventa aprox. 10 kHz
  • Pozitia 8-9: rozatoare, frecventa aprox 24-32 kHz
  • Pozitia 9-10: insecte, frecventa aprox 27-35 kHz

 

Instalare:

Desi montarea aparatului este foarte simpla, recomandam instalarea acestuia intr-un service autorizat, pentru a evita deteriorari ale aparatului sau ale autovehiculului pe care se doreste a fi instalat.

Alimentarea se face direct la bornele auto, respectand polaritatea. Prinderea aparatului se poate face cu un surub intr-un plastic mai dur, avand in vedere ca difuzoarele sa nu fie acoperite, intrucat ultrasunetele nu patrund prin obiecte solide. Se recomanda montarea difuzoarelor in locuri diferite, asfel incat propagarea ultrasunetelor sa fie uniform distribuita in intreg compartimentul motor.

Daca rozatoarele au intrat deja in masina dvs.acestea si-au marcat teritoriul si se recomanda spalarea motorului. De asemenea se recomanda sa fie curatat si locul in care a stat autoturismul parcat pentru a indeparta mirosurile.

La majoritatea autovehiculelor borna “15” trece automat la oprirea motorului de pe plus pe impamantare. Daca acest lucru se intampla si la masina dvs. nu conectati firul de minus al dispozitivului anti rozatoare la impamantare, ci la borna “15” ( cu conditia ca borna “15” sa poata suporta o sarcina de 15 mA). In acest fel, aparatul impotriva soarecilor si sobolanilor va porni automat la oprirea motorului.

 

Aplicabilitate:

Aparatul este destinat protectiei autovehiculelor ce se alimenteaza la acumulatori de 12V: masini, motociclete, tractoare, camioane. Se poate instala si in alte zone in care nu exista energie electrica, precum hambare, pivnite, poduri sau diverse anexe ale gospodariei.

Constructia aparatului este una robusta, destinata folosirii in mediul exterior. Totusi, nu recomandam instalarea aparatului in zone umede sau unde sa permiteti patrunderea apei in aparat. De asemenea, feriti aparatul de praf, noroi sau lovituri, pentru a nu-l deteriora.

 

Specificatii tehnice:

Alimentare: 12-15V/DC

Consum: la 12V/DC < 0.05 A

Frecventa: ajustabila 8kHz-40kHz (± 20%)

Putere sonora: 120 db (± 20%) cu un difuzor Piezo

Dimensiuni: 60 x 45 x 25 mm

Dimensiuni difuzor Piezo: Ø 30 mm x 13 mm

 

Alte specificatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Produs: in Germania

Model:M094N

Cod produs: 120013

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005

 


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Dispozitiv anti-jderi, anti rozatoare pentru autovehicule,4 difuzoare, M094N se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Dispozitiv anti-jderi, anti rozatoare pentru autovehicule,4 difuzoare, M094N ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Dispozitiv anti-jderi, anti rozatoare pentru autovehicule,4 difuzoare, M094N sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!